Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor engasjere seg?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Som innfødt Jarning med en fortid som leder av FAU på Jaren skole er det vondt å se at kommunen ikke gjør noe med miljø og byggetekniske installasjoner som skyldes manglende vedlikehold gjennom mange år. Elever og lærere på alle undervisningsinstitusjoner i kommunen har krav på et tilfredsstillende arbeidsmiljø, og det er helt unødvendig å kjempe for noe som er en selvfølge. Det er lavmål å ikke å ikke ta godt vare på våre felles verdier og de som vokser opp.

Mislighold er et generelt problem på nesten hele eiendomsmassen i Gran kommune.

Ved å følge med på kommunens web-TV fra formannskapets møte 10. mars 2021 sak 12/21 om mangler ved Skjervum helse- og omsorgssenter presentert av en ansatt, fikk alle folkevalgte en stor overraskelse og vond påminnelse om manglende tiltak. Problemene var langt større enn noen hadde forestilt seg. Jeg var også en av dem som følte ubehag og der jeg satt i godstolen og fulgte sendingen!

Les også

Innbyggerforslag

Etter å ha studert kommunens budsjetter med tall og beskrivelser for perioden 2021–2032 og oppdaget differansen mellom gjenbruk av Marka og Skjervum helse og omsorgssenter framfor å bygge nytt på usikker grunn med få utvidelsesmulighet, er det min mening at prosjektet på Sagatangen har utviklet seg i en retning som går ut over mulighetene til å vedlikeholde og ta vare på våre felles verdier.

Dette vil jeg ikke være med på. Derfor ønsker jeg å bruke min kompetanse og tid på å sette søkelyset på saker som opptar meg og kanskje noen rundt meg!

Nettstedet hadene.no er etablert til dette formålet.

Les også

«Anonym» nettside samler inn underskrifter:–Dette er et siste forsøk på å få folk i politikken til å ta til fornuft

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.