Hyggelig selskap rett i øret? Sjekk ut en lokal podkast!

I podkasten Hei Hadeland møter du bra folk som snakker om spennende, morsomme, rare eller kanskje bare helt vanlige ting.
Publisert

Hei Hadeland # 6 med Ida Nybakke Fiskvik

Ida (33) var så langt nede at hun følte at livet ikke var verdt å leve. Nå ønsker hun å bidra til mer åpenhet rundt psykisk helse, og deler historien sin om hvordan det er å leve med angst.

Hei Hadeland # 5 med Jonas Rønning

Komiker Jonas Rønning forteller om sitt forhold til Jahn Teigen, hvordan Hønefossrevyen skal markere årets jubileum og om hvordan en jobb i Nederland endte med opphold i fyllearresten. I denne episoden får du også møte selveste Kong Harald og næringslivskjendis Bjørn Kjos ... Du kan også høre episoden i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Hei Hadeland # 4 med Trude og Margrethe Aasby Bismo

Margrethe (22) og Trude (40) Aasby Bismo forteller om jakten på kjærligheten, den store aldersforskjellen og hvordan det er å være «skeiv» på landet. Du kan høre episoden i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Hei Hadeland # 3 med Sissel Skjervum Bjerkehagen og Line Ramsrud

Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) får mindre kjeft på nærbutikken nå, enn da hun var redaktør i Hadeland. Line Ramsrud (41) forventer på ris og ros når hun tar på seg ledertrøya for lokalavisen. Bli bedre kjent med den nye - og den forrige - redaktøren. Du kan høre episoden i nettspilleren under, eller i Spotify.

Hei Hadeland # 2 med Amalie Driveklepp og Mari Western

Amalie Driveklepp (16) ble kjent over hele landet da hun lagde egen ballkjole av IKEA-poser. Nå skal hun delta i Kvelden før kvelden på NRK. Mari Western (32) er sokneprest i Lunner, og forteller hvordan hun nærmest havnet i yrket ved en tilfeldighet og hvorfor hun er en veldig «utypisk» prest. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller i Apple sin podkast-app.

Hei Hadeland # 1 med Adam Douglas

Når Adam Douglas drar fra den ene utsolgte konserten til den neste på juleturné, så har han alltid i bakhodet at for noen er jula den vanskeligste tiden på året. I denne episode forteller han om sine egne opplevelser av ensom jul. Hør også hans nydelige versjon av klassikeren White Christmas. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller Apple sin podkast-app.

Artikkeltags