Hytteforeningen stilte med 50 frivillige til dugnad på Lygna

Å BÆRE STAUR: Over myr med staur.

Å BÆRE STAUR: Over myr med staur. Foto:

Av

Dugnadene er et samarbeid mellom Lygna hytteforening, Brandbu og Tingelstad Almenning og Lygnasæter. Hytteforeningen stiller med arbeidsvillige hytteeiere, Brandbu og Tingelstad Almenning med materiell og Lygnasæter med god servering som avslutning på dugnaden.

DEL

Dugnadene startet i 2012, og arrangeres to ganger per år, vår og høst. Dugnadene er uttrykk for et meget godt samarbeid mellom hytteforening, Brandbu og Tingelstad Almenning og Lygnasæter.

Dugnadene bidrar til et godt samhold i hytteforeningen og resultatet er til glede for hytteiere og alle andre som bruker Lygnaområdet.

Lørdag 13. juni ble det lagt ferdig klopper fra hyttefeltet frem til Finnskjeggholen, fullført arbeidet med klopper langs Grevsjøen og merket ny trasé for deler av skiløypa til Lushaughytta. Videre ble det satt opp redningsbøyer og bygget gangbru med universell utforming ut til badebrygga ved Lygnavannet.

SAMARBEIDS-TRIO: Trond Øverlier, Lygnasæter, Kasper Andersen, BTA og Frode Sagen, Lygna hytteforening

SAMARBEIDS-TRIO: Trond Øverlier, Lygnasæter, Kasper Andersen, BTA og Frode Sagen, Lygna hytteforening Foto:

Fra arbeid på tidligere dugnader kan nevnes at det er ryddet og bygget klopper langs Jotunheimstien, bygget klopper rundt deler av Lygnavannet, ryddet sti over Skarvåsen, ryddet sti frem til Lushaughytta og bygget sykkelvei fra hyttefeltene langsetter Skjerva.

GANGBANE: Ved Lygnavannet.

GANGBANE: Ved Lygnavannet. Foto:

Denne gangen var det nærmere 50 deltagere som gjorde en flott innsats i strålende sommervær!

GREVSJØEN: Dugnadsinnsats med klopp ved Grevsjøen.

GREVSJØEN: Dugnadsinnsats med klopp ved Grevsjøen. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.