I helga kan du bli geoagent

GEOLOGIENS DAG: Randsfjordmuseet inviterer store og små med som geoagenter på en spennende tur fra Hadeland Bergverksmuseum til Skjerpemyr.

GEOLOGIENS DAG: Randsfjordmuseet inviterer store og små med som geoagenter på en spennende tur fra Hadeland Bergverksmuseum til Skjerpemyr.

Av
DEL

Ditt Hadeland Av hensyn til smittevern foregår geologiens dag utendørs. Litt avhengig av været, går eller kjører vi bil fra Bergverksmuseet opp til området ved nordsiden av Muttavannet og Skjerpemyr. På denne vandringen bruker vi geoagent.no. Gå gjerne inn på dette nettstedet på PC, nettbrett eller smart telefon i forkant av turen. Fra torsdag ettermiddag blir turen til Skjerpemyr lagt inn som ukens ekspedisjon godt synlig på førstesiden på dette nettstedet.

LES OGSÅ: – Neste år kan dere ha ny jubileumsfeiring

Er dere interessert i naturen, og lurer på noe knyttet til naturens skaperverk, vil dere kanskje finner noe som kan være av interesse.

Hva kan du forvente å se på denne turen? Jo, i tillegg til temaet klima, går vi i kremen av viktig norsk industrihistorie (produksjon av jern, bly og sink, kalkbrenning, jernbanebygging). Vi vil også ta en tur inn i blygruva på østsida av Muttatjern (husk å ta med lommelykt).

Vi sees søndag.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.