Gå til sidens hovedinnhold

Ida (33) forteller om livet med angsten: – På det verste var det så ille at jeg ikke ville leve lenger

Artikkelen er over 1 år gammel

Ida Nybakke Fiskvik var så langt nede at hun følte at livet ikke var verdt å leve. Nå ønsker hun å bidra til mer åpenhet rundt psykisk helse, og deler historien sin i den nyeste episoden av podkasten Hei Hadeland.

– Hvis min historie kan bidra til at det blir mer åpenhet og at angst blir mindre tabubelagt, så er det verdt det, sier småbarnsmoren om hvorfor hun svarte ja på Hadeland sin forespørsel om å dele noen av sine erfaringer.

I podkasten Hei Hadeland kan du høre hva som skjedde da Ida først ble rammet av et panikkangstanfall, og hvordan hun lever med angsten i dag.

Hun har også et viktig budskap til alle som opplever psykiske plager i løpet av livet, og ifølge Mental helse er det så mange som halvparten av oss.

– Det er ikke noe nederlag å be om hjelp. Jeg var selv skeptisk til å gjøre det, for jeg trodde dette ville gå over av seg selv. Det gjorde det ikke. Derfor er jeg glad for at jeg etter hvert fikk den hjelpen jeg trengte, sier Ida.

Podkasten kan du enten høre i nettspilleren under, eller du kan finne den der hvor du vanligvis hører podkast. For eksempel i Spotify eller Apple sin podkast-app.

Hei Hadeland # 6 med Ida Nybakke Fiskvik

Ida (33) var så langt nede at hun følte at livet ikke var verdt å leve. Nå ønsker hun å bidra til mer åpenhet rundt psykisk helse, og deler historien sin om hvordan det er å leve med angst.

Her kan du få hjelp

Mental helses hjelpetelefon: 116 123

Røde Kors-telefonen: 800 33 321

Kirkens SOS: 22 40 00 40

Legevakten: 116 117

Medisinsk nødtelefon: 113

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.