En sterk påminnelse

Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerMandag morgen med hylende vind mot husveggen. Ingen lovende lyd og dynen ble trukket over hodet uten påtrengende behov for å lette på rullgardina for å sjekke værstatusen. Jeg bare visste det. Vinteren var tilbake. I fullt hvitt sinne. Det ble noen riktig begredelige dager. Men alt har sin tid. Endelig meldte 1. mai sin ankomst med strålende vær, med fortsatt en liten rest vintertemperatur. Det ble en strålende motorsykkeldag. En herlig følelse å kjenne draget i sykkelen, dynamikken i svingene og nærheten til elementene!

Mye smil og glede og planer for sesongen mens jeg frydet meg i MC-salen.

Så kjørte jeg forbi Kalvsjø. Der, i krysset E16 og fylkesvegen, var det plassert gravlykter og en vase med blomster. Minnene gikk tre år tilbake i tid. Da omkom en motorsyklist her 1. mai, på veg hjem etter en dag med mye smil og glede. Jeg kjente minnene ble sterke selv om jeg ikke kjente min ukjente MC-kompis. Samme år omkom en annen jeg kjente da han var på veg til jobb i Oslo. Begge skulle kjent samme gleden som meg i dag. Slik gikk det ikke…

Dette ble en sterk påminnelse for meg. Vi på MC er utsatt. Husk det, kjære MC-kompiser!

Så vær ekstra oppmerksomme, kjør klokt og lev ut kjøregleden!

Hva er dette?

Spalten «Hei!» er journalistene i avisen Hadeland sitt daglige skråblikk på hverdagen, gjerne egen hverdag. Det skrives ofte med en humoristisk snert. Vi håper du setter pris på spalten, og leser den med glimt i øyet!

Artikkeltags