Prosjektkoret har i en årrekke satt opp store korverk, og denne gang er det Händels Messias som står på plakaten med konsert i januar 2023.

Etter «pandemipause» rensker sangerne i Ringerike Vocalis stemmene igjen og begynner å jobbe med et nytt spennende korprosjekt.

Det er fortsatt mulig å melde seg på hvis du har lyst til å være med og synge Halleluja-koret. Øvelsene vil foregå i utvalgte helger gjennom resten av året, og framføringen skjer med kjente solister og profesjonelt orkester.

Koret er i ferd med å fylles i disse dager, og det er plass til i alt 50 sangere. Første øvelse blir i slutten av april.

Ringerike Vocalis har i flere år trukket fulle kirker med sine konserter. Dirigent Grethe Ulversøy forteller at korets idé er å være et tilbud til sangere som ønsker seg større utfordringer enn de får i et vanlig kor.

– Så dette er for de «litt erfarne» korsangerne. Når det er sagt, så er det mange som er i stand til å ta spranget fra mindre til større og litt mer utfordrende verk. Man får kyndig veiledning på øvelsene, og opplevelsen når vi har øvd godt og får det til å sitte, og ikke minst når vi får inn stort orkester og solister, er helt spesiell, sier Ulversøy i en pressemelding.

Og hun har også en helt spesiell «pakke» til studenter og andre sangfugler under 25 år: Mens de andre må betale en liten kontingent, får unge stemmer delta helt gratis.