Vi går «stasjonsrunden» fra parkeringen bak Lunner rådhus 28. april. Vi går gjennom Roa sentrum, søndre veien opp om stasjonen og ned igjen til Rådhuset, antar turen tar cirka en time. Synes noen turen er for lang er det bare å snu når du ønsker, hunden synes sikkert det er bedre med litt sosialisering enn ingenting.

Ta med bæsjeposer, eventuelle godbiter, godt fottøy, bånd og vann til hunden. Her kan alle møte og aktiviteten er gratis.

Litt praktiske kjøreregler:

1. Hunder som ikke kjenner hverandre fra før skal ikke hilse på hverandre i bånd før eller under turen.

2. Når en hund gjør fra seg eller når noen plukker opp etter hunden sin er det stopp bakover så vi slipper passeringer i disse situasjonene.

3. De som går fremst må følge med bakover og bremse/ stoppe når det er stopp bakover så vi ikke får store glipper i rekken.

Er du i tvil om å bli med fordi du har en hund som bråker mye eller er veldig ugrei så kom. Mye av grunnlaget for å arrangere turene er jo at alle hundene skal lære/ bli vant til å omgås både rolige og urolige hunder, så dette er læring for alle. Hvis alle hunder alltid oppfører seg som prakteksemplarer vil jo egentlig behovet for turene bortfalle.

Mener du hunden din har spesielle utfordringer/ behov i forbindelse med turen, ta kontakt så prøver vi å tilrettelegge turen best mulig for dere. Håper noen vil være med

Følg gjerne «Hunder på Hadeland» på på Facebook.

Lurer du på noe så ta kontakt.