Jaren pensjonistforening markerte den internasjonale eldredagen

Av
DEL

Ditt Hadeland Den internasjonale eldredagen 2020 ble markert på Marienlyst 20. oktober

Det var sendt ut innbydelser til alle medlemmene og vi ble cirka 30 personer som koste oss sammen.

Vi startet arrangementet i annen etasje på Marienlyst med pynta bord og serverte et glass mineralvann før mat, hvor alle satt med en meters avstand.

Leder Grete Øverlier ønsket alle hjertelig velkommen og spesielt var det hyggelig at ordfører Randi Eek Thorsen var med oss.

Grete Øverlier orienterte om den internasjonale eldredagen 2020 og årets tema var: Eldres helse, utfordringer for helsefagarbeidere og covid-19 for innbyggere og helsearbeidere. Deretter hilste ordfører fra kommunen og fortalte om covid-19-arbeidet og smitte i Gran. Videre orienterte hun om utbyggingen på Sagatangen, noe som engasjerte forsamlingen. Før servering av potetsuppe med loff og drikke underholdt Torill Svendsrud med sang og gitarspill.

Når alle var gode og mette gikk vi ned i første etasje hvor bordene var dekt opp for servering av kaffe og kaker. Praten gikk livlig over kaffekoppen. Etter kaffen fikk vi sang og musikk av Sigmund Bjørklund og John Magne Trulsen som serverte gamle kjente melodier og alle trallet og sang med.

Grete Øverlier takket så for dagen og ønsket alle vel hjem etter en trivelig dag.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken