BU-ungdom tevlet på Jevnaker

DELTAKERNE: Hele gjengen samlet i fantastisk vær. Foto: Synnøve Espen Bratvold

DELTAKERNE: Hele gjengen samlet i fantastisk vær. Foto: Synnøve Espen Bratvold Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BU-ungdom fra hele Oppland hadde nylig høststevne på Jevnaker, med mange tevlinger på programmet.

DEL

JEVNAKER: 25 bygdeungdommer fra hele Oppland Bygdeungdomslag var samlet på Jevnaker Skole lørdag 27. og søndag 28. august.

Her ble det tevlet i osteanretning, bløtkakepynting, friluftsmatch og motorsag.

Det var både deltakere som har tevlet mye før og deltakere som ikke har tevlet like mye. Dommerne kom med gode tilbakemeldinger på sluttproduktet til deltakerne. 

MOTORSAG: Dommere og deltaker i dyp konsentrasjon i motorsagtevlingen. Foto: Synnøve Espen Bratvold

MOTORSAG: Dommere og deltaker i dyp konsentrasjon i motorsagtevlingen. Foto: Synnøve Espen Bratvold Foto:

Tevlingene var kvalifiseringer til høstarrangementet som skal være på Stange i oktober. Høst Arrangementet er en av de største arrangementene som blir arrangert i Norges Bygdeungdomslag.

En viktig del av stevner som dette er å bli kjent med nye Bygdeungdommer og møte igjen gamle venner. Som en del av stevnet ble det arrangert konsert med Bulldog som spilte opp til dans. En god fest hvor de fleste fikk svingt seg etter musikken i litt utradisjonelle bankettomgivelser. Banketten var i låven på Bratvold, hvor det ble god stemning rundt bordene og gjestene var fornøyde med lokalet.

STAUR: Friluftsmatch består av sju forskjellige poster, en av postene ser vi på bildet. Foto: Synnøve Espen Bratvold

STAUR: Friluftsmatch består av sju forskjellige poster, en av postene ser vi på bildet. Foto: Synnøve Espen Bratvold Foto:

Høststevnet er en av mange arrangementer Oppland Bygdeungdomslag arrangerer i samarbeid med lokallag rundt om i fylket. Vi i Jevnaker Bygdeungdomslag er veldig glade for at fylkesstyret ga oss tilliten til å arrangere stevnet.

Vi er veldig fornøyde med engasjementet og med deltakelsen. Vi fikk også hjelp av lokale tidligere medlemmer i Bygdeungdomslaget som var til veldig stor hjelp under tevlingene, tusen takk.  Jevnaker Bygdeungdomslag er i vekst og gleder seg til å begynne med nytt år nå. Vi håper på å arrangere flere lokalearrangement for ungdommen i bygda.

KAKER: Resultatet av bløtkakepyntingen. Veldig flinke deltakere, dommerne hadde fokus på kreativitet og smakssammensettinger. Dette klarte deltakerne med glans. Foto: Synnøve Espen Bratvold

KAKER: Resultatet av bløtkakepyntingen. Veldig flinke deltakere, dommerne hadde fokus på kreativitet og smakssammensettinger. Dette klarte deltakerne med glans. Foto: Synnøve Espen Bratvold Foto:

TILSKUERE: Under en tevling er det også veldig spennende å se på hva som blir gjort, og kanskje man ta med seg noen tips. Foto: Synnøve Espen Bratvold

TILSKUERE: Under en tevling er det også veldig spennende å se på hva som blir gjort, og kanskje man ta med seg noen tips. Foto: Synnøve Espen Bratvold Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags