Gå til sidens hovedinnhold

Jonas Rønning (49) havnet i fyllearresten i Nederland: – Jeg skal aldri drikke så mye genever igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

I den nye episoden av podkasten Hei Hadeland forteller Jonas Rønning blant annet om sitt forhold til Jahn Teigen, hvordan Hønefossrevyen skal markere årets jubileum og om hvordan en jobb i Nederland endte med opphold i fyllearresten.

– Jeg var i en liten by for å underholde noen studenter. De skjenket meg på genever, som er en slags akevitt på speed. Det endte med ei natt i fyllearresten og jeg fikk protokollført at jeg aldri skal drikke så mye genever igjen, sier Jonas Rønning.

Denne morsomme historien og mange flere får du i denne utgaven av Hei Hadeland. Komikeren fra Jevnaker snakker også om oppveksten på Hadeland, Hønefossrevyen som fyller 20 år og han avslører hvem som kanskje dukker opp som gjest under jubileumsforestillingene.

Rønning snakker også om sin parodi på Kong Harald, som han har blitt så kjent for og sveiper også innom et par andre karakterer.

Jonas Rønning hadde nylig en rolle i musikalen Optimist, som er basert på musikken til den folkekjære artisten Jahn Teigen som nylig gikk bort.

– Jahn Teigen har vært en inspirasjon for meg som komiker og skuespiller, sier Rønning.

Podkast-episoden kan du enten høre i nettspilleren under, i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Hei Hadeland # 5 med Jonas Rønning

Komiker Jonas Rønning forteller om sitt forhold til Jahn Teigen, hvordan Hønefossrevyen skal markere årets jubileum og om hvordan en jobb i Nederland endte med opphold i fyllearresten. I denne episoden får du også møte selveste Kong Harald og næringslivskjendis Bjørn Kjos ... Du kan også høre episoden i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Kommentarer til denne saken