Jonas Rønning (49) havnet i fyllearresten i Nederland: – Jeg skal aldri drikke så mye genever igjen

JUBILEUM: Jonas Rønning fyller 50 og Hønefossrevyen er 20 år i år. Begge deler skal selvsagt feires.

JUBILEUM: Jonas Rønning fyller 50 og Hønefossrevyen er 20 år i år. Begge deler skal selvsagt feires. Foto:

I den nye episoden av podkasten Hei Hadeland forteller Jonas Rønning blant annet om sitt forhold til Jahn Teigen, hvordan Hønefossrevyen skal markere årets jubileum og om hvordan en jobb i Nederland endte med opphold i fyllearresten.

DEL

– Jeg var i en liten by for å underholde noen studenter. De skjenket meg på genever, som er en slags akevitt på speed. Det endte med ei natt i fyllearresten og jeg fikk protokollført at jeg aldri skal drikke så mye genever igjen, sier Jonas Rønning.

Denne morsomme historien og mange flere får du i denne utgaven av Hei Hadeland. Komikeren fra Jevnaker snakker også om oppveksten på Hadeland, Hønefossrevyen som fyller 20 år og han avslører hvem som kanskje dukker opp som gjest under jubileumsforestillingene.

Rønning snakker også om sin parodi på Kong Harald, som han har blitt så kjent for og sveiper også innom et par andre karakterer.

Jonas Rønning hadde nylig en rolle i musikalen Optimist, som er basert på musikken til den folkekjære artisten Jahn Teigen som nylig gikk bort.

– Jahn Teigen har vært en inspirasjon for meg som komiker og skuespiller, sier Rønning.

Podkast-episoden kan du enten høre i nettspilleren under, i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Her kan du høre tidligere episoder av podkasten:

Hei Hadeland # 4 med Trude og Margrethe Aasby Bismo

Margrethe (22) og Trude (40) Aasby Bismo forteller om jakten på kjærligheten, den store aldersforskjellen og hvordan det er å være «skeiv» på landet. Du kan høre episoden i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Hei Hadeland # 3 med Sissel Skjervum Bjerkehagen og Line Ramsrud

Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) får mindre kjeft på nærbutikken nå, enn da hun var redaktør i Hadeland. Line Ramsrud (41) forventer på ris og ros når hun tar på seg ledertrøya for lokalavisen. Bli bedre kjent med den nye - og den forrige - redaktøren. Du kan høre episoden i nettspilleren under, eller i Spotify.

Hei Hadeland # 2 med Amalie Driveklepp og Mari Western

Amalie Driveklepp (16) ble kjent over hele landet da hun lagde egen ballkjole av IKEA-poser. Nå skal hun delta i Kvelden før kvelden på NRK. Mari Western (32) er sokneprest i Lunner, og forteller hvordan hun nærmest havnet i yrket ved en tilfeldighet og hvorfor hun er en veldig «utypisk» prest. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller i Apple sin podkast-app.

Hei Hadeland # 1 med Adam Douglas

Når Adam Douglas drar fra den ene utsolgte konserten til den neste på juleturné, så har han alltid i bakhodet at for noen er jula den vanskeligste tiden på året. I denne episode forteller han om sine egne opplevelser av ensom jul. Hør også hans nydelige versjon av klassikeren White Christmas. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller Apple sin podkast-app.

Artikkeltags