Jørn Sveen: Hei Øyvind Kvernvold Myhre

Klimapositiv hytte

Klimapositiv hytte Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Sånn for ordens skyld; jeg har hytte i Lygnalia så jeg erklærer meg som inhabil. Men jeg bare lurte litt på om det er feil av meg å kjøre elbil til hytta? Ladestasjon finnes allerede på Lygnasæter men jeg tok meg den frihet og sette opp egen ladeboks på hytteveggen. Er det feil?

Er det feil å leie ut hytta til noen som kanskje ikke har bil sånn at de kan ta toget til Jaren og bruke bilen min opp til Lygna?

Budsjettet strakk ikke helt til men når bilen min avgår med døden tar jeg batteriet ut og bruker det til å lagre strøm fra solcellepanelene som kommer om en åtte års tid. Er det feil?

Nå er jeg en middelaldrende hvit mann med litt halvdårlig råd men jeg gjør så godt jeg kan. Er stor fan av Greta Thunberg og siden jeg pendler til Polen (med fly, sorry) prøver jeg å gi mine barn et litt mer nyansert syn på miljøutfordringer enn det Polens regjering klarte i Madrid. Det kan da ikke være feil (bortsett fra det med flyinga)?

LES OGSÅ:

Penga rår Øyvind; jeg kunne benyttet et hus fra ca. 1920 som pendlerbolig men å få den i miljømessig fornuftig stand ville kreve langt mer enn lommeboka mi hadde tålt og å fyre for kråka må da være feil?

Jeg blir glad jeg hvis nissen kommer på besøk. Har forresten alltid lurt litt på hva han forer reinsdyrene sine med når vi ser på all fin matjord som blir gjemt under firefeltsveier og kjøpesentra?

God jul!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken