«Kreative Kvelder» kalles allhusflidskveldene i Sysselgården i Brandbu. Kveldene har blitt en fast møteplass der noen lærer noe nytt, noen jobber med en UFO (UFerdig Objekt) og noen starter på et nytt håndarbeid.

Alle tilbakemeldinger sier noe om at det er inspirerende å se alle de utstilte forslagene til håndarbeidsprosjekter, å se andres arbeid og å dele tips og erfaringer. «Et pusterom», hjemmekoselige lokaler, god servering og uforpliktende godt fellesskap trekkes også fram.

Også i år er høstsesongens siste kvelder viet juleverksted for voksne. Juleverksted-prosjektene er nå funnet fram, her kan du lage din egen julepynt eller julegaver til liten og stor. Det som egentlig begynte som en fleip er blitt fakta: dette er et juleverksted uten bruk av limpistol. Mange modeller i forskjellige teknikker er utstilt, det er bare å velge seg en materialpakke. Ta gjerne med deg pinner, nåler, saks og målebånd, eller ordne dette når du kommer.

De som trenger det får hjelp til å komme i gang med et prosjekt, til videre arbeid med noe som allerede er påbegynt, eller du kan rett og slett bare ha egentid med strikking, broderi og hekling i et hyggelig selskap. Du får veiledning og hjelp så langt det er mulig. Si ifra hvis du ønsker å fordype deg i en teknikk, så ser vi hva vi får til!

Det er enkel servering av hjemmebakst og kaffe/te hver kveld, inkludert i inngangspengene. Sysselgårdens lokaler er lyse, trivelige og universelt utformet. Vi følger tradisjonen og pynter med adventsfarger.

Det er enkel atkomst fra bakkeplan, parkering rett utenfor døra – alle er velkomne!