Ny kalender med motiver fra Hadeland

NY KALENDER: Kristin Myrås og Jørn Haakenstad gir ut kalender med motiver fra Hadeland også i år.

NY KALENDER: Kristin Myrås og Jørn Haakenstad gir ut kalender med motiver fra Hadeland også i år.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Kalender for 2017GRAN: Kalenderen «Årets gang på Hadeland – en kalender full av god tid» gis i år ut for tredje gang. Nok en gang med nye naturbilder fra Hadeland.

Samarbeidet mellom Jørn Haakenstad og Kristin Myrås har fungert godt på de to første kalenderne, og det er lite som skulle tilsi at det har endret seg med kalenderen for 2017. De følger nemlig samme, gamle suksessoppskrift, og har til og med valgt å holde seg på samme pris som tidligere.

Nok en gang har Jørn Haakenstad tatt bildene, med god geografisk spredning rundt på Hadeland. Kristin Myrås har nok en gang «dekorert bildene med poetiske tekster».

Første mulighet til å skaffe seg kalenderen blir på Hadelandsmessa kommende helg. Der vil kalenderutgiverne ha egen stand både lørdag og søndag.

Nytt av året er at bokhandlerne både i Brandbu og Gran også vil selge kalenderen. Myrås og Haakenstad vil dessuten stå på stand på Granstunet framover mot jul, i helger og på hverdager når det passer.

Som tidligere år har de hatt hjelp av Lunnerprodukter til å printe og binde sammen kalenderen.

– I fjor ble kalenderen utsolgt rett før jul og vi venter selvsagt en god mottakelse blant hadelendingene denne gangen også, kommenterer Myrås.

Artikkeltags