Sist sangkoret Karteswingen sang foran et publikum var på NM for kor i Trondheim i september 2021. Der kom de på 5. plass i gruppe B for blanda kor.

Nå innleder de 17. mai-helgen med sin første vanlige konserten på to og et halvt år.

Konserten «Let the sunshine in – med en smak av honning» byr på en rekke kjente pop-perler fra hovedsakelig 60-, 70- og 80-tallet. Tittelen røper et par av låtene, og i tillegg kan de røpe at både Queen, The mammas and the papas og Creedence Clearwater Revival står på repertoaret. Rockefoten kommer garantert til å gå hos publikum på Trivselshuset i Brandbu denne fredagskvelden.

Karteswingen har i vår fått tilbake en av sine «gamle» dirigenter, som de er så heldige å dele med Oslo Fagottkor; Grindvolds egen Therese Kinzler Eriksen. Når i tillegg fagottkorets pianist Tove Kragseth sitter ved Karteswingens tangenter denne kvelden, bør det være duket for både humor, musikalsk kvalitet og drivende musikk.

– Vi er litt spente på om publikum husker oss, og kommer for å høre på», sier korets leder Randi Kostøl.

– Etter to pandemiår uten en eneste lokal, vanlig konsert, håper vi at mange husker hva vi står for musikalsk og har lyst til å høre god, gammel og velkjent musikk. Mye av det vi skal synge vil mange kunne nynne med på, og kanskje mimre tilbake til ungdomstiden, og det håper vi kan lokke fram konsertlysten. Spis tacoen først, kom på konsert, og ta fredagspilsen sammen med Karteswingen fredag 13. mai.