Kattehus har eksistert på Hadeland i fire år

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ble litt overrasket i dag da jeg så overskriften om at Hadeland har fått «kattehus». Det er kjempefint og gledelig at Dyrebeskyttelsen Hadeland har fått sitt eget «kattehus», men vi skal være klar over at Hjelp Pus Hadeland (HPH) har hatt «kattehus» allerede i over fire år.

LES OGSÅ: Nå har Hadeland fått eget hjelpesenter for katter: – Vi ser at behovet er veldig stort

De har tre steder hvor katter får tak over hodet, mat og mye kos og oppmerksomhet. 24 katter er til dags dato i Minipote, Micropote, Potestova, i fosterhjem og hos meg i mitt kattepensjonat. På grunn av koronasituasjonen er det ingen katter i pensjonatet nå, så det er bare hyggelig å ha noen katter jeg kan ta meg av for å hjelpe.

Akkurat nå har HPH tre katter i pensjonatet. «Trintom» som ble funnet ved Trintom skole, «Gullars» som ble funnet på Hvinden, Gran, og «Vilde» som ble funnet forgiftet. Alle katter HPH tar inn blir sjekket hos veterinær med blodprøver, de blir kastrert og chippet, alt basert på donasjoner fra folk. Det er med stor glede jeg ser at det nå er flere «kattehus» på Hadeland, det er det virkelig behov for. Er ganske sikker på at det har vært 30–40 katter fra HPH i pensjonatet mitt i løpet av en femårsperiode, hundrevis i Minipote, Micropote og Potestua i de siste fire årene for så å bli adoptert til framtidige, trygge hjem. Supert at også Dyrebeskyttelsen Hadeland nå har fått sitt «kattehus». Hvis noen kunne tenke seg å støtte Hjelp Pus Hadeland økonomisk kan det gjøres via Vipps.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken