Bortføringssaken: Det er funnet gjenstander i vannet

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet har funnet gjenstander i Langevannet i Lørenskog, og disse skal undersøkes nærmere for å se om de kan knyttes til bortføringssaken eller ikke.

DEL

Politiet har funnet gjenstander i Langvannet i Lørenskog, og disse skal undersøkes nærmere for å se om de kan knyttes til bortføringssaken eller ikke.

Søket i vannet ble avsluttet fredag.

– Det ble funnet enkelte gjenstander som må undersøkes nærmere og eventuelt sjekkes inn eller ut av saken, opplyste Øst politidistrikt mandag morgen.

Det hadde søndag kveld kommet inn 1352 tips i saken.

– Slik saken står nå, er det av hensyn til den pågående etterforskningen svært begrenset hva politiet kan kommentere rundt konkrete detaljer. Vi vurderer fortløpende hva vi til enhver tid kan offentliggjøre av opplysninger, skriver seniorrådgiver Øystein Stavdal Paulsen i politiet i en pressemelding.

68 gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor. Politiet antar at kvinnen ble bortført fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog kommune utenfor Oslo.

Kvinnen er gift med investor og milliardær Tom Hagen. Forsvinningen er blitt holdt hemmelig fram til nylig. Politiet har bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta.

LES ALT OM BORTFØRINGSSAKEN HER

SMS/MMS: hltips til 2005 EPOST: tips@hadeland.no TLF: 61 31 31 32

Artikkeltags