Kjære barnebarna våre

Av
DEL

MeningerVi tenker på dere hele tiden. Vi vet hva som skjer rundt dere og vi er bekymret.

Det er viktig for oss å fortelle dere hvor glad vi er i dere, hvor stolte vi er og hvor mye dere betyr for oss.

Vi får aldri treffe dere som «vanlige» besteforeldre fordi dere lever med sterk negativ sosial kontroll. Dere og vi får ikke ha kontakt på telefon eller sosiale medier. Vi ser dere bare noen timer iblant. Sist kunne vi heller ikke klemme, fordi dette viruset, dere trippet og ville så gjerne være nær. Jeg gråt.

Det er trist å vite hvor lite som gjøres for å hjelpe dere. Vi ser dere, vi ser gleden og savnet i øynene deres når vi er sammen, vi ser store smil og glødende iver etter å fortelle og klemme. Dere veier og sorterer tanker, ord og følelser. Vi deler kjærlighet, spesielle opplevelser og drømmer. Vi mister mange planlagte aktiviteter og naturlige fellesopplevelser på grunn av trusler mot oss, og brutte avtaler.

Vi voksne har ansvar for å se, trygge og hjelpe barn som lever med omsorgssvikt, trusler og ustabil hverdag. Dere fortjener frihet til å være med alle i familien og trygghet til å stå utenfor voksnes konflikter.

Vi kommer alltid til å kjempe for at frihet, kjærlighet og rettferdighet blir en del av hverdagen og framtiden for dere begge.

Dere er så kraftfulle, smarte, kjærlige, nysgjerrige og engasjerte.

Vi elsker dere.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags