Kulturbruket på Harestua har gjennom konseptet Hørestua etablert en konsertarena hvor vi har samlet kvalitetsartister til å spille på den svært intime scena på Gamleskolen som ofte er å høre på større scener.

Artistene til årets høstprogram står ikke noe tilbake for de som har spilt der tidligere.

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli spiller 29. september. Albrigtsen startet sin karriere for 40 år siden i Tromsø, sammen med sin barndomsvenn Jørn Hoel.

Den musikalske reisa er en lidenskap han ikke kan leve foruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum.

Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million Stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of peace».

De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge. Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Nordli.

29 oktober er det Ledfoot aka Tim Scott McConnell som spiller, er en amerikansk artist og låtskriver som har vært bosatt i Norge siden 1993. Han har turnert, skrevet og utgitt musikk i over 40 år i band som The Havalinas og The Rockats, og han utgitt en rekke album.

24. november blir det en særdeles akustisk trio-konsert med Oslo Ess. Låter som «Bislet Stadion» og «Alt jeg trenger» får ny fart med kassegitarer, mandolin og annet snacks. Opplev Oslo Ess i en intim og nær setting på Gamle Oppland på Harestua.

Oslo Ess har etablert seg som et av Norges mest pålitelige og hardtarbeidende rockeband. Med sine seks hylleveltende studioalbum, elleve radiosingler og et tusentalls konserter bak seg i det ganske land skal det være nesten umulig å ikke kjenne lyden av disse rennesteinssjarmørene som har sparket opp dører/knust vinduer og smeltet hjerter rundt det ganske land siden gjennombruddet i 2010.

For at flest mulig skal få mulighet til å oppleve denne eksklusive kvelden er konserten lagt til Gamle Oppland sine lokaler i Sagparken.

9. desember blir det julekonsert med Paal Flaata. Han er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I ti år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet.

Til oss kommer han med sin julekonsert og har med seg Gøran Grini på piano.