Gå til sidens hovedinnhold

Knut Anders Sørum Trio til Tingelstad kirke

Ditt Hadeland

Onsdag 17. februar kommer Knut Anders Sørum til Tingelstad kirke. Dette er premièredagen på en turne som vil ta han og hans musikere (Iver Olav Erstad og Knut Bjørnar Asphol) over store deler av øst -vest- og Sørlandet. De framfører soul og gospellåter med Totenvri.

Det har jo vært stor usikkerhet om hvorvidt det var mulig å gjennomføre en sånn turne, men etter nøye overveielse har de og managementet bestemt seg for å gjennomføre så sant det ikke blir lokal eller regional nedstengning.

Dette er basert på oppfordringen fra kulturdepartementet som har oppfordret artister til å reise ut og spille og glede folk, fordi det er viktig i en krisetid som nå. Det sysselsetter folk og har store ringvirkninger.

I tillegg til sine musikere har Knut Anders med seg en smittevernansvarlig som vil sørge for at publikum bruker munnbind ved inn- og utgang, at de spriter seg ved inn og utgang og at avstanden mellom kohortene er stor nok og at alle anbefalinger og påbud blir fulgt. Stort tryggere for smitte enn i et kirkerom med begrenset antall publikum blir man ikke.

Kommentarer til denne saken