Jeg har jobbet på Gran sykehjem i 7,5 år (1,5 år i 92/93 og fra 99 til 2005). Det er et flott sykehjem med en fin utsikt og hyggelige områder rundt som vi kunne trille pasienter i rullestol.

Jeg er så for at det skal brukes penger for istedenfor Sagatangen, for er det en ting som de eldre ønsker er å få sitte ved et vindu å se ut på hva som skjer utenfor. I stedet for å sitte inne i en «bunker» (Sagatangen), det tar livsgleden fra de. Og for ikke snakke å om å gå i Gran sentrum med de i rullestol et område de fleste eldre på 80–90 år ikke er vant med på Hadeland. Jeg har også jobbet på Markatun 3 i 14 år, for en fryd det var med sansehagen med bærbusker blomsterbed og selvfølgelig skigarden.

Holdt på å glemme Stabburet, alt et eldre menneske husker fra gamle dager er på Markatun 3. Jeg har vokst opp i Nesgutua i Røykenvik og hadde Brandbu i mitt hjerte. Brandbu var en «spøkelsesby» i mange år, og se for en utvikling det har vært i 8–10 år. Jeg er så heldig å bo midt imellom Brandbu og Gran så p.g.a. mine store fysiske plager med rygg og revmatisme foretrekker jeg Brandbu.

Så mine ønsker og ganske mange tusen i Gran kommune; vær så snill og satse på Gran sykehjem og ikke la innbyggerne betale «regninga». Det er så mange som sliter økonomisk fra før når drivstoff koster snart mer enn melk per liter, og kraftig prisøkning på matbutikker etter pandemien. Og skyhøye strømpriser.