Søndag 24. april blir det konsert i Nikolaikirken på Granavollen, Hadeland, med den romeriksbaserte trioen Trio Vi Tre, som består av Knut Harald Rydning, orgel og piano, Ole Martin Kolbjørnshus, fiolin, bratsj og lesing, og Toril Breiteig, sopran.

Alle tre kan vise til bred musikalsk erfaring på hvert sitt hold, før de startet samarbeid for ett års tid siden.

Knut Harald Rydning er utdannet organist fra Norges musikkhøgskole og virker i dag som kirkemusiker og organist 1 i Enebakk, samtidig som han dirigerer flere kor. Han har også lang erfaring som pianist og akkompagnatør.

Toril Breiteig har vært solist både med kor og orkester. Som korsanger har hun blant annet sunget med SKRUK, Det Norske Kammerkor og Grex Vocalis. Hun er utdannet lærer med tilleggsutdanning i musikk.

Ole Martin Kolbjørnshus er sanger med fartstid både som korsanger og tenorsolist, instrumentalist, visesanger og tekstforfatter. Han har hatt samarbeid med artister som Lars Martin Myhre, Ingvar Hovland, Tor Egil Vaule Andersen og Randi Engelsvold.

Programmet de framfører denne kvelden er gitt tittelen «Håp under vårhimmelen», og inneholder norske og svenske salmer, sanger og folketoner, og kjente og mindre kjente musikkstykker, samt tekster av Ole Martin Kolbjørnshus.