Gå til sidens hovedinnhold

Krafttak mot kreft 2021

I år, som i fjor og året før, går pengene som det samles inn til under Krafttak mot kreft til forskning på kreftformer som få overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Ditt Hadeland

I dag overlever tre av fire nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Lungekreft, bukspyttkjertelkreft, hjernekreft og spiserørskreft er blant disse. Under to av ti overlever disse kreftformene.

Flere av medlemmene i aksjonsgruppen har selv mistet familiemedlemmer til disse krefttypene og har derfor valgt å engasjere seg i Krafttak mot kreft. Vi ønsker å bidra til innsamling av midler til mer forskning slik at vi kan endre denne alvorlige situasjonen, bidra til at flere overlever.

I 2021 er aksjonsperioden fra 6. til 14. mars, og vi går fra dør til dør 7. mars. Av smittevernhensyn går vi i år uten fysisk bøsse.

På Hadeland har vi flere lag og foreninger, i tillegg til russen, som bidrar hvert år, men vi trenger flere frivillige. Ønsker du å bidra i dugnaden med å samle inn penger til forskning så flere overlever kreft? Ta kontakt med en av oss i aksjonsgruppen eller meld deg som frivillig.

Kommentarer til denne saken