Gå til sidens hovedinnhold

Supergitarist gjestet konsert på Harestua – og entret scena

Artikkelen er over 2 år gammel

Knut Reiersrud ønsket å se og høre artisten Harry Manx i Gamleskolen på Harestua. Med lånt gitar ble også Reiersrud med og spilte.

– Stinn brakke, musikk fra den store verden og lun humor på Gamleskolen, melder Johanna Demker på vegne av konsertarrangøren Hørestua.

Dessuten bød konserten på uventet besøk fra strengemester Knut Reiersrud, som tok med kona på toget til Harestua for å høre på Harry Manx. Han slapp selvfølgelig ikke unna og med lånt gitar briljerte Reiersrud. Manx er heller ingen slurver med strenger.

– Terningkast sju var dommen fra en av gjestene, forteller Johanna om opplevelsen.

På musikk-kartet

Ikke verst på en torsdag på Harestua. Hørestua og Kulturbruket har klart å sette stedet på intimscenetoppen, med månedlige gjester av høyt kaliber. Og når publikum kan by på en eminent gitarist så blir det enda bedre.

 

Harry Manx dro for øvrig videre fra Harestua til flere konserter i England. Manx bor i Canada, og det er et varp å ha sikret seg en artist av dette formatet til Harestua.

Manx er født i 1955 i Douglas på Isle of Man, men familien flyttet til Canada da han var guttunge. Han platedebuterte først i 2001, 46 år gammel, men har nå gitt ut 13 plater på eget selskap. Manx gikk i fem år i lære i India hos Vishwa Mohan Batt.

Knut Reiersrud slapp for øvrig albumet Heat i januar 2018. Han har et 20-talls album bak seg etter å ha debutert i 1983.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.