Gå til sidens hovedinnhold

Harestua blir Hørestua med Hege på torsdag

Artikkelen er over 3 år gammel

Hege Øversveen er første musikalske gjest når Harestua torsdag blir Hørestua.

Kulturbruket Harestua jobber for å fremme kultur på alle områder i nærmiljøet.

– Vi skal være en støttespiller for lag og foreninger, unge og gamle, utøvere og publikum, og sørge for aktivitet på dette området. Hørestua er et initiativ for å gi innbyggerne på Harestua et kulturtilbud utenom det vanlige, heter det i en pressemelding.

Hørestua er en konsertserie som skal være et kvalitets-lavterskeltilbud, og sikre kontinuitet på konsertfronten på Harestua. En torsdag i måneden er det booket artister av nasjonal størrelse til å holde intimkonsert på Gamleskolen.
 

– Ideen bak prosjektet er å bygge opp Harestua som kultursted. Vi må «øve oss» på å jevnlig bruke kulturtilbudene som er i nærmiljøet. Vi vil ha sofasitterne ut av sofaen og gjøre det til en vane at man kan gå på konsert – uten at det nødvendigvis er helg eller fest, heter det i pressemeldingen.

Først ut er Hege Øversveen, som er plateaktuell i vår. Torsdag blir det intimkonsertmøte med artisten i Gamleskolen. Torsdag 24. mai følger Kulturbruket opp med ringeriksbandet Drolsum Stasjon, som spille akustisk, folkelig bluegrass på norsk.

Hege Øversveen er nå ute med sitt andre album, «Goodbye yellow roses», innspilt i Nashville. Våren 2012 markerte hun seg som finalist i The Voice på TV2, deretter kom albumet «You Don't Know Me».

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.