Marian Aas Hansen avslutter juleturneen i Grua kirke søndag

SØT MUSIKK: Det går i sang og musikk hjemme hos Marian Aas Hansen og Zelimir Kulisic. Søndag avslutter de juleturneen i Grua kirke.

SØT MUSIKK: Det går i sang og musikk hjemme hos Marian Aas Hansen og Zelimir Kulisic. Søndag avslutter de juleturneen i Grua kirke. Foto:

Tradisjonen tro blir Marian Aas Hansens desemberturné Julefred avsluttet i Grua kirke bitte lille julaften.

DEL

Etter ni kirkekonserter rundt om på Østlandet i løpet av de tre siste ukene før jul – der den første var i Rotnes kirke i Nittedal 2. desember – venter Bryn kirke i Bærum fredag, Holmenkollen kapell lørdag og Grua kirke søndag.

Aas Hansen avslutter dermed på hjemmebane, etter at hun og forloveden Zelimir Kulisic gjorde hadelendinger av seg da de flyttet til Harestua tidligere i år.

– Dette er tredje sesong med juleturné på egen hånd, etter 16 år med Stille natt før det. I tillegg til meg på sang, spiller Zelimir gitar og synger litt, og Dagfinn Klausen er som vanlig med på piano, sa Marian til Hadeland i oktober.

Aas Hansen lover en varm og intim, høytidelig og uhøytidelig konsert med sanger blant annet fra hennes to juleplater; Stille natt og It's beginning to look a lot like Christmas.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.