Håkon er årets festivalkunstner på Lillehammer

FLUESMEKKER: Håkon Forfod Sønneland stiller blant annet ut fluesmekker i glass.

FLUESMEKKER: Håkon Forfod Sønneland stiller blant annet ut fluesmekker i glass.

DEL

KulturHåkon Forfod Sønneland er årets festivalkunstner under Teaterdagene på Lillehammer, som starter fredag og varer til og med søndag.

Kunstneren og barnebokforfatteren vil dukke opp flere steder på festivalen, og skal blant annet vise objekter fra sitt siste prosjekt, «Limited edition», på Kulturhuset Banken.

Her kan publikum blant annet se en fluesmekker i glass, som han har laget sammen med Æsa Björk, og en bikini i sandpapir, som er designet av Fam Irvoll.

Håkon Forfod Sønneland har til daglig tilhold i Glasslåven og har også hatt opptredener som standupkomiker og har stilt ut foto.

Teaterdagene byr på en rekke kurs og aktiviteter og arrangeres av Norsk Amatørteaterforbund.

Bildeserie

BILDESERIE: Boklansering på Granavollen

Håkon Forfod Sønnelands eldste datter Vilja (fyller 11 torsdag!) har vært med i alle bøkene hans. I Kult med mat har hun laget både falsk sushi og en dose eggedosis. - Det er veldig godt, men favoritten er taco, innrømmer hun.

Bildeserie

BILDESERIE: Håkon Forfod Sønneland åpner utstilling

FLUESMEKKER: Har du noen gang lagt merke til hvor få fluesmekkere det finnes i butikkene vinterstid? Det var ikke helt enkelt å finne en fluesmekker som kunne være modell for fluesmekkeren i glass.
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags