ROA: I mai 1987 ble en litt forkortet utgave av musikalen «My fair lady» satt opp. Det ble en suksess for den da nystartede Lunner Revy og Teatergruppe (LURT). Nå er det 15-år siden, og i den anledning blir stykket satt opp på nytt. Denne gangen blir det en konsertversjon som settes opp, og det er mange flere involvert.

Solister
— Vi har fått med oss Lunner Musikkforening, Harestua Musikkorps, Jevnaker Korforening, og en gjeng solister. Flere av disse var med også for 15 år siden, forteller prosjektleder Anne Brodtkorb i LURT. Konsertene skal avholdes 5. og 6. januar neste år, på Granvang. Det blir enten to eller tre forestillinger, litt avhengig av responsen.
— Vi i Lunner Musikkforening har tradisjonelt hatt en nyttårskonsert på Granvang, og når vi fikk spørsmål om å samarbeide om en slik oppsetning, sa vi selvsagt ja. Dette er en fin anledning for musikklivet på Hadeland til å ta et felles løft, mener Halvor Bratlie i musikkforeningen.

Første øvelse i helga
I helga var det første fellesøvelse, der solister, kor og korps var samlet. Musikken de skal bruke er arrangert spesielt for denne sammensetningen av Njål Enger.
— Dette er en storsatsing, som koster en del penger. Hovedsponsoren vår er Sparebank 1 Jevnaker Lunner, mens vi også har fått støtte fra fylkeskommunen. LURT har stilt underskuddsgaranti, mens vi også har søkt om penger fra Rikskonsertene, forteller Anne Brodtkorb.
Omtrent 100 mennesker er med på prosjektet, som blir sydd sammen av forteller Anne Brodtkorb.
— I tillegg blir det noen små replikker i forkant av sangene, slik at det blir en sammenheng i historien. Publikum skal få med seg historien, forteller Brodtkorb.