Adam Douglas stepper inn på Fredspriskonsert nå i kveld

FULL GUFFE: Det er ikke spart på noen ting på den store Fredspriskonserten. Kringkastingsorkesteret, pyro og musikere på høyt nivå. Her Adam Douglas og Matoma.

FULL GUFFE: Det er ikke spart på noen ting på den store Fredspriskonserten. Kringkastingsorkesteret, pyro og musikere på høyt nivå. Her Adam Douglas og Matoma. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Adam Douglas stepper inn for Matomas vokalist på kveldens fredspriskonsert i Telenor Arena i kveld. Konserten startet klokka 19.45, og direktesendes på NRK.

– Når vi i dag tidlig fikk beskjed om at snøvær skapte problemer, ringte jeg til Adam Douglas for å spørre han om han kunne trå til på kort varsel, forteller Matoma - Tom Stræte Lagergren - i en pressemelding gjengitt i VG.

Vokalisten til Matoma sitter snøfast i London. Adam Douglas blir redningen og stepper inn på kort varsel.

I følge VG skulle britiske Rømans vært på scenen ved siden av Matoma. På grunn av snøvær rakk han ikke fram.

Låten de skal fremføre heter «One In A Million» som også blir navnet på Matomas album som skal lanseres i mars neste år.

Den 24. Nobels Fredspriskonsert ledes av den internasjonalt anerkjente skuespilleren, produsenten og aktivisten David Oyelowo.

På programmet står Matoma, Adam Douglas, Becky Hill, SHY Martin, John Legend, Lukas Graham, Zara Larsson, Sigrid og kompaniet Le PeTiT CiRqUe.

Adam Douglas stilte på oppdrag for NRK og Matoma på kort varsel.

Adam Douglas stilte på oppdrag for NRK og Matoma på kort varsel. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags