Adam blir juryleder for Drømmestipendet 2018

NY OPPGAVE: Adam Douglas har fått mange oppdrag etter at han vant Stjernekamp. Nå blir han juryleder i Drømmestipendet 2018.

NY OPPGAVE: Adam Douglas har fått mange oppdrag etter at han vant Stjernekamp. Nå blir han juryleder i Drømmestipendet 2018. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Oppdragene strømmer inn for Stjernekamp-vinner Adam Douglas (36) fra Harestua.

DEL

Ifølge en pressemelding fra drømmestipendet.no er han valgt ut som juryleder for Drømmestipendet 2018.

Denne uka ble det klart at han skal varme opp for selveste Sting under Kongsbergjazz til sommeren. Han er også hyret inn til Moldejazz.

LES: Adam også til Moldejazz 

Tidligere i høst steppet han inn som vikar under Fredspriskonserten.

LES OGSÅ:

I tillegg har det blitt ei lang rekke med konserter – både alene og med andre.

– Som kulturskolelærer er jeg godt kjent med Drømmestipendet, og jeg er derfor svært takknemlig for å få muligheten til å lede juryen for dette fantastiske konseptet, sier Adam Douglas til nettstedet.

- Drømmestipendet er viktig

For det er ikke bare i rampelyset Adam leverer og opplever magiske øyeblikk. Sånt oppstår også ofte i kulturskolepedagog Adams møter med barn og unge – som elever i kulturskolen.

– Drømmestipendet er stort for alle som jobber med barn og ungdom innen kulturfeltet, og selvfølgelig enormt stort for ungdommene som når helt til topps. Stipendet gir ikke bare unge kulturutøvere økonomiske midler til å utvikle seg, tildelingen gir også et kjempeløft i form av anerkjennelse og oppmerksomhet – og dermed selvtillit og motivasjon til å forfølge drømmen. I så måte er Drømmestipendet en ekstremt viktig ordning, som det er en ære å være involvert i, fortsetter Adam.

Sjokkert over hvor flinke ungdommene er

– Hvilke forventninger har du til jurylederoppgaven?

– Jeg har aldri gjort noe liknende, og er litt usikker på nøyaktig hva jeg har i vente. Jeg blir stadig sjokkert over hvor vanvittig flinke ungdommer som holder på med kultur er, og jeg storgleder meg til å se og høre hvor mye bra som fins der ute. Forhåpentligvis vil jeg også få muligheten til å bli kjent med noen av drømmestipendiatene, noe som jeg tror kommer til å inspirere meg, sier juryleder Adam Douglas.

– Som musiker vet jeg hvor viktig det er å få anerkjennelse for det du brenner for. Det var viktig da jeg som ung drømte om å leve av musikk, og det var viktig da jeg vant Stjernekamp i en alder av 36. Å bidra til at 100 unge kulturutøvere neste år får velfortjent anerkjennelse og samtidig få være med å gi drømmen, økonomien, motivasjonen og selvtilliten deres en vitamininnsprøytning; det gjør juryledervervet til en drømmejobb i mine øyne, avslutter Adam Douglas.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags