Hvem bør få hedersprisen Årets Potet 2017?

ÅRETS POTET 2016: Helbjørg Stensli fikk prisen «Årets potet» i fjor. Hennes innsats for å trekke tradisjonsmat inn i Potetfestivalen var en av grunnene til at hun fikk utmerkelsen.

ÅRETS POTET 2016: Helbjørg Stensli fikk prisen «Årets potet» i fjor. Hennes innsats for å trekke tradisjonsmat inn i Potetfestivalen var en av grunnene til at hun fikk utmerkelsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nå kan du foreslå kandidater som fortjener hedersprisen Årets Potet.

DEL

Innsendt GRAN: Den Norske Potetfestivalen 2017 går av stabelen 9. – 17. september i år og som vanlig er det Gran Handel og Håndverk som står bak festivalen. Som tidligere år vil hedersprisen «Årets Potet» deles ut under Korslaget og i år er datoen 15. september. Nytt av året er at vi alle kan nominere aktuelle kandidater til prisen «Årets Potet». 

Kriteriene for å motta prisen er som følger: «På folkemunne er det å «være en potet» en hedersbetegnelse på en person som kan mye og kan brukes til det meste. I vår spesialiserte tid kan man ved denne prisen sette søkelyset på det allsidige og mangfoldige. Prisen skal gå til en person som har utmerket seg innenfor minst to helt ulike samfunnsområder, og som slik har eksponert sin allsidighet».

I 2016 gikk prisen til Helbjørg Stensli fra Gran, en verdig vinner som oppfylte kriteriene på alle måter. Har du et forslag om en aktuell kandidat i år, sender du inn forslaget til Gran Handel og Håndverk enten via post eller mail. Daglig leder Kari Framstad Lokrheim kan også kontaktes hvis spørsmål. Fristen for å sende inn forslag er 10. august.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken