Gå til sidens hovedinnhold

Plateslipp og fullt hus da Asle Beck gjestet Musikk-kjeller`n

Artikkelen er over 3 år gammel

Asle Beck rører ved noe i de fleste. Fredag gjestet han Musikk-kjeller`n på Gran. Samtidig slapp han sitt tredje album, «Bruvoll Hotell».

Beck har tilbrakt deler av sin oppvekst på Roa og Harestua. Han skriver sin egen musikk, og tekstene er baser på egne opplevelser. Noen fra de årene han bodde på Hadeland.

«Der jeg en gang bodde», eller «En sommerdag på Hadeland» som den også kalles, var en av sangene som gikk rett hjem hos publikum fredag. Flere lot seg rive med og sang med på refrenget.

Bildeserie

Bilder fra konsert med Asle Beck på Musikk-kjeller`n

 

Utsolgt

Morten Wien i Rebels Music, kunne fortelle at konserten var utsolgt for over to måneder siden. Fredag kom det mange tilreisende utenfra Hadeland for å høre den populære artisten.

To av disse var Roger Taaje og Margrethe Manger fra Nesodden, begge med røtter fra Hadeland.

– Vi forsøker å få med flest mulig av konsertene. Asle har fengende musikk og tekster som berører noe i deg. I tillegg har vi noe felles gjennom vårt forhold til Hadeland, sa Taaje.

 

Fulle hus ut året

I tillegg til sin årlige konsert ved Rockefeller i Oslo, har Beck nylig avsluttet en turne i Øst-Finnmark. Lørdag spiller han for fulle hus i Lillestrøm før han avslutter turnéåret med konsert i Oslo.

– Det er hyggelig å møte publikum her på Hadeland, spesielt fordi jeg har et forhold til stedet, sa Asle Beck.

Det lokale bandet Smørbukk varmet opp foran 170 gjester på Musikk-kjeller`n fredag.

 

Kommentarer til denne saken