Gå til sidens hovedinnhold

Oktoberfest i Brandbu: Staut kommer tilbake

Artikkelen er over 3 år gammel

For to år siden fylte Staut teltet under oktoberfesten i Brandbu. I år vender valdresbandet tilbake, etter ønske fra publikum.

Billettene er lagt ut:

BRANDBU: Ting begynner å falle på plass for arrangørene av oktoberfesten i Brandbu. Fredag 29. september er det klart for Brandbushowet «Can't stop the music», med Hege Blaker, Bjørn Harald Blaker, Øyvind Larsen og Madelen Mensach Dyrud.

Lørdag 30. september står Staut på scenen i teltet. Begge dager håper arrangørene på fullt hus.

Ønskereprise lørdag

 

– Billettsalget går så bra, at jeg er ganske sikker på at begge kveldene blir utsolgt. Her er det nok lurt å være tidlig ute, sier Ole Vidar Lien i Brandbu & Omegn Handel og Næring.

Staut spilte på oktoberfesten for to år siden også, og den gangen var det mange som ikke fikk kjøpt billett. Derfor har mange ønsket seg at den populære gruppa fra Valdres skulle komme tilbake. Og nå får de altså sjansen.

– Det er et band som vi er trygge på kommer til å trekke mye folk. Noen ville egentlig at de skulle komme tilbake allerede i fjor, men nå tror vi det passer fint med et gjenhør, sier Lien.

Jobbes med flere

Hele programmet for oktoberfesten er ikke klart, men det jobbes med andre artister som kan supplere hovedartistene fredag og lørdag. I år som i fjor skal Moen Musikkforening sørge for ompastemning i teltet fredag og lørdag. Torsdag vil fokuset være på den yngre garde.

– På dagen torsdag skal vi ha barnehagefest. I fint vær blir det på torget, men regner det vil vi trekke inn i teltet, forteller Lien.

Etterpå rigges teltet for rusfritt ungdomsarrangement, i regi av Morten Wien og Øystein Lysenstøen. De har blant annet booket artisten Cir. Cuz.

Lien legger til at festivalen vil bli mer omfattende enn før.

– Den kommer til å bli enda mer innholdsrik enn de to første årene. Det vil skje mase her disse dagene, og vi håper på mye folk og stor stemning gjennom hele helgen, sier Lien.

Det er også klart at bandet Myllarguten, som består av et tosifret antall folkemusikere fra ulike land, skal spille både ute og inne i teltet lørdag.

– De kommer til å spille flere ganger i løpet av dagen, sier Lien.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.