Minikonsert startet samtidig med regnværet

Christiane Roald fra Idol var en av artistene på minikonserten i Gran mandag kveld.

Christiane Roald fra Idol var en av artistene på minikonserten i Gran mandag kveld. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

GRAN: Coop Extra i Gran iniverte på kort varsel til minikonsert utenfor butikken i Gran mandag kveld. Konserten startet klokka 18, og det var omtrent samtidig med at regnværet kom.

- Det var bare maks uflaks. Men, vi får tro at de som tok turen har kost seg, sier Brede Drange Tronhus, butikksjef for Coop i Gran.

Tok turen tross regnværet.

Tok turen tross regnværet. Foto:

Først ut på var Christiane Roald fra Idol før Daniel Owen fra Norske talenter entret scena. En del av jentene ventet åpenbart aller mest  på sistnevnte, for selv om det ikke var tjukt av folk var det definitivt konsertnivå på hylene han møtte.

Daniel Owen begeistret sitt publikum, særlig jentene, da han spilte på parkeringsplassen utenfor Coop i Gran mandag kveld.

Daniel Owen begeistret sitt publikum, særlig jentene, da han spilte på parkeringsplassen utenfor Coop i Gran mandag kveld. Foto:

- Det er så fint å være her å få gjøre det jeg er aller mest glad i, sa Daniel Owen (18) til sitt publikum.

Coop Extra er sponsor for VG-lista, og det er i den anledning seks team nå reiser land og strand rundt med minikonserter. Førstkommende lørdag er det den ekte VG-listakonserten på rådhusplassen i Oslo.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.