Gå til sidens hovedinnhold

Asle Beck spiller i Musikk-kjeller´n på lørdag

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag spiller Asle Beck for fullt hus i Musikk-Kjeller´n.

– Konserten er utsolgt og gjestene som har sikret seg billett kan glede seg til en kveld fylt av Asles ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen, skriver Aase Marit Linstad i en pressemelding.

Album lansert på samme sted

Hun skriver at Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen «Tanker fra i går» blitt en meget populær og etterspurt artist. Med radioslagere som Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka.

– Hans tredje og siste album, Bruvoll Hotell, ble lansert under hans konsert i Musikk-Kjeller´n i oktober 2017. På albumet Bruvoll Hotell skriver han nakent og ærlig om sitt opphold i Bruvoll fengsel og andre personlige tekster. Han har på dette albumet en tekst mange kan kjenne seg igjen i. «Der jeg en gang bodde» (Sommerdag på Hadeland), som handler om tiden han bodde på Hadeland, skriver Linstad.

Mye på programmet

Linstad forteller at om du ikke har billett til helgens arrangement i Musikk-Kjeller´n så kommer det nye muligheter allerede neste helg.

– Tredje november bys det opp til blues, soul funk aften med Josh Smith og High Red. Men billettene rives unna så det lønner seg å være rask før denne konserten også er utsolgt, skriver Linstad.

Andre konserter i 2018 er Oslo Ess 14. desember, Juleblues 28. desember og Julerock 29. desember.

– Billettsalget går bra til alle arrangementene så vær rask hvis du ønsker en aften i Musikk-Kjellern i år.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.