Silje og 23 andre deltar i kunstforeningens glade høstutstilling

Kunstneren Silje Høidal.

Kunstneren Silje Høidal. Foto:

Av

Gran kunstforening arrangerer sin årlige høstutstilling i tiden 24. oktober til 2. november.

DEL

InnsendtUtstillingen som går under navnet «medlemmenes glade høstutstilling» presenteres i år på Smietorget kjøpesenter i Gran, nærmere bestemt i lokalene vis-à-vis Norli bokhandel i andre etasje.

Åpningen skjer torsdag 24. oktober.

Silje Høidal er en av kunstnerne som viser sin kunst. Mens de fleste andre utstillere i Gran kunstforenings utstilling har kunst som lidenskap og gode hobby uten å leve av den, så har Silje kunsten som sitt levebrød.

Etter mange års utdannelse i ulike former for kunstmaling, driver hun nå kursvirksomhet både i Oslo og fra sin flotte beliggende hytte rett ved Bleiken stasjon.

Både hennes og veldig mye av andre utstilleres kunst er til salgs på utstillingen.

Vi er sikre på at publikum vil glede seg over mye fin og variert kunst; maleri, foto, keramikk, skulptur og annet. La ikke denne muligheten gå fra deg!

Å samle 24 kunstnere i en og samme utstilling er kjempespennende. Her er noen debutanter, noen med bare ett maleri eller ett foto, andre med fire- fem- seks, enten de er ferske eller erfarne kunstnere med mange utstillinger og mye salg bak seg. Og som nevnt, keramikk og treskulptur og annet er også å finne her.

Dette blir definitivt en inspirasjon i høstmørket, ja vi ser allerede lys og farger stråle ut fra Smietorget i disse dagene.

De som besøker utstillingen kan også få høre mer om livet til Gran kunstforening. Tidligere i høst besøkte vi blant annet Statens Høstutstilling i Oslo. Og etter at vår egen utstilling er ferdig på Smietorget, så vil vi i november arrangere et medlemsmøte hvor kunstneren Andreas Siqueland kommer og forteller om sin kunst. Og senere i november reiser de medlemmer som vil og kan på galleribesøk til Nittedal. Kunstforeningen vil da sponse noe av utgiftene, for å gi mer tilbake til medlemmene.

Så, velkommen til «medlemmenes glade høstutstilling» og andre godbiter fra Kunstforeningen!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags