Julekonsert med Harestukoret og Anton Ruud

JULEKONSERT: Harestukoret og Anton Ruud inviterer til to julekonserter i Grua kirke 8. desember

JULEKONSERT: Harestukoret og Anton Ruud inviterer til to julekonserter i Grua kirke 8. desember Foto:

Av
DEL

InnsendtHarestukoret har fått med seg Anton Ruud som gjesteartist når de inviterer til to julekonserter i Grua kirke søndag 8. desember.

Det har blitt tradisjon at Harestukoret holder julekonsert i Grua kirke i begynnelsen av desember. Med en fin miks av gamle vakre julesanger og nyere melodier, er det mye som taler for at det blir julestemning og ro å finne for publikum dette året også.
Koret har med seg flinke lokale musikere i Tor Ingar Jacobsen på piano, Vidar Løvstad på gitar og Pål Magnus Lunner på bass, og det blir flere solistopptredener fra både damer og herrer i koret.

I tillegg har Harestukoret i år invitert med den lokale visesangeren Anton Ruud som gjesteartist. Han skal opptre både med egne låter og som solist på kjente julesanger sammen med koret.

– Jeg har aldri gjort opptreden med et kor før eller i ei kirke, så dette blir absolutt noe nytt og spennende for meg, sier Ruud, som er aktuell med ny singel i disse dager.

– Jeg gleder meg uansett masse, og håper at mange på Hadeland tar turen til Grua kirke klokka 17 eller 1930 søndag 8. desember, sier Anton Ruud.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags