Gå til sidens hovedinnhold

Sitt stille! med Morten Wien

Artikkelen er over 3 år gammel
Innsendt

Onsdag 20. juni har vi gleden av å ønske velkommen drivkraften bak Musikk-kjeller'n og Rebels Music, og ikke minst daglig leder for Operafest Røykenvik, Morten Wien.

Morten, som for bare en uke siden sørget for at verdens første operafestival på Hadeland ble en suksess, skal snakke om tema «Angst». Må man ha mørke for å se lyset?

Hver onsdag ettermiddag i juni og august inviterer Hadeland Folkemuseum og Hadeland Kirkeakademi til et litt annerledes museumsbesøk – et arrangement der publikum selv må lage sin egen formidling.

For mange er Hadeland Folkemuseum et sted der tiden står stille. Bak samarbeidet Sitt stille! ligger det også et ønske om å bryte med det vi er vant med. Det å sitte stille, uten verken telefon eller bok, er kanskje det mest revolusjonerende vi kan foreta oss i dagens samfunn, sier arrangørene.

Skjønt, helt stille skal det ikke bli. Til sammen åtte mennesker med tilknytning til Hadeland er utfordret til å innlede stillesittingen med en 15 minutters prat om et allmennmenneskelig tema. Noe tanker å tygge på før publikum skal sitte stille i 15 minutter. Etterpå inviterer vi til kveldsmat og samtale. 

Kommentarer til denne saken