Søker allerede nå aktører til høstens Elvelangs: – Håper på mange kreative innslag

KLARE: Veronica C Stokkvold (til høyre) og Irene Thoresen har fåt hjelp av ungdommer fra Ung frivillig til å gjennomføre Elvelangs Vigga. Her representert ved Viktor Vister (fra venstre), Fredrik Kjensberg og Jakob Kolstad.

KLARE: Veronica C Stokkvold (til høyre) og Irene Thoresen har fåt hjelp av ungdommer fra Ung frivillig til å gjennomføre Elvelangs Vigga. Her representert ved Viktor Vister (fra venstre), Fredrik Kjensberg og Jakob Kolstad. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Elvelangs Vigga i fakkellys skal for sjuende året trekke folk til vandring langs elva. Nå er arrangørene på jakt etter aktører som ønsker å bidra med underholdning.

DEL

Det er fortsatt lenge til årets folkevandring langs Vigga, fra Brandbu til Røykenvik, men det er mye som skal planlegges. Noe av det viktigste er selvsagt å få på plass underholderne langs stien.

– Vi har fått på plass noe, men har fortsatt plass til mange aktører. Det håper vi å få på plass ganske raskt. Vi ønsker oss mange kreative innslag, og håper på stor variasjon, sier Veronica C. Stokkvold, som er en av flere ansvarlige for arrangementet, gjennom Ung frivillig.

Frist ut mai

Fristen de har satt er 30. mai. Det er fordi store grupper, som kor og korps, trenger tid på å samordne et innslag. Det skal også rigges en del utstyr for lyd og lys. Enkeltaktører kan imidlertid melde seg på litt senere.

– Det vil uansett være et ønske å ha alt på plass så raskt som mulig. Folk som har bestemt seg for å delta, kan bare ta kontakt nå. Jo før, jo bedre, sier Irene Thoresen.

Hun har vært med på arrangementet siden starten.

Elvelangs Vigga arrangeres altså for sjuende gang i år, og interessen har vært stor. Hvert år har bygdekvinnelagene laget suppe som serveres ved vandringens endepunkt, ved båthavna i Røykenvik. De sørger også i år for suppe til deltakerne. I tillegg blir det fyrverkeri og konsert med Kordial i båthavna.

– De ønsket å delta i år, og da fant vi ut at de like godt kunne avslutte det hele, sier Stokkvold.

1200 fakler

Hun ønsker også å dra fram en annen samarbeidspartner, som gjør en stor innsats i forkant av arrangementet.

– Rotary setter hvert år ut 1200 fakler. Det er en svært viktig del av opplevelsen, sier hun.

Arrangørene oppfordrer folk til å være kreative. Jo mer variert program de får, jo bedre.

– Vi håper at mange kreative folk som mener de kan bidra med noe tar kontakt, sier Thoresen.

Folk som ønsker å være med kan ta kontakt med Stokkvold.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken