Farmen trenger flere voksne kvinner

Linda Snoen (45) fra Skreia var en av deltakerne i Farmen i fjor. Programleder Gaute Grøtta Grav leter etter flere deltakere som henne til høstens innspilling.

Linda Snoen (45) fra Skreia var en av deltakerne i Farmen i fjor. Programleder Gaute Grøtta Grav leter etter flere deltakere som henne til høstens innspilling. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Over 6000 har søkt om å få være med på høstens innspilling av Farmen. Men produksjonen synes fortsatt de mangler noen.

DEL

(Oppland Arbeiderblad) Produksjonsselskapet har ifølge TV2.no fått inn 6000 søknader fra folk som ønsker å være deltakere i TV2-realityen Farmen. Flere hundre personer har vært på intervju. Likevel er det en gruppe produksjonen føler de ikke helt har nådd så langt i prosessen:

– Vi vil gjerne få tak i de som ikke er på Facebook eller de som ikke har internett på telefonen også. Så da trenger vi hjelp fra folk til å tipse de som kan passe til beskrivelsen, sier programleder Gaute Grøtta Grav.

Dessuten ønsker han seg flere søknader fra voksne kvinner:

  – I år er det mange unge jenter som har meldt seg på, men vi vil gjerne flere søknader fra damer over 35 år også, sier Grøtta Grav.

  Personligheter

  Helt generelt leter produksjonsselskapet etter folk som er sikre på seg selv og tør å skille seg litt ut.

  – Og hvis noen kjenner en de gjerne vil se på Farmen, så må de ta kontakt med personen og gjerne hjelpe til med å sende inn søknaden, sier Gaute Grøtta Grav til TV2.no.

  Det populære reality-konseptet går ut på at en gruppe deltakere blir sendt til et øde gårdsbruk, som de skal sette i stand og leve av husdyrhold, som for 100 år siden.

  I forrige sesong var Linda Snoen fra Skreia en av deltakerne i serien.

  MELD DEG PÅ FARMEN HER.

   

   Send tekst og bilder «

   Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

   Artikkeltags

   Kommentarer til denne saken