Kulturskolen inviterer til filmkonsert!

Gran jente- og guttekorps og Hadeland strykeorkester øver sammen

Gran jente- og guttekorps og Hadeland strykeorkester øver sammen Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I helga kan du få høre filmmusikk på Granvang.

DEL

InnsendtNå jobbes det på spreng i Hadeland kulturskole for å bli ferdig til filmkonserten «To the movies» på Granvang i helgen. Denne konserten er årets samarbeidsprosjekt i kulturskolen, der elever fra ulike deler av kulturskolen jobber seg fram mot en felles forestilling. Temaet denne gangen er musikk fra filmens verden, og her har elevene sittet i førersetet. De har selv vært med å velge ut musikken og skape det hele, sammen med lærerne.

Gran jente- og guttekorps og strykerne i kulturskolen blir for anledningen satt sammen til et stort orkester. Musikkarusellbarna, de minste i kulturskolen, stiller med en egen framføring. I tillegg blir det ulike solist- og gruppeinnslag fra øvrige deler av kulturskolens tilbud. Kunstnerne stiller med filmklipp og bilder, og gjengen fra musikkteknologi har brukt digitale verktøy til å skape musikk.

– På kulturskolen skal man oppleve en god sosial arena, lære ulike kulturelle og kunstneriske uttrykk, og skape noe selv. I dette prosjektet kommer alt dette til syne, og forestillingen er vel verdt et besøk, både for dem som allerede kjenner til kulturskolen og de som ikke er like kjent med tilbudet.

Kulturskolen utfordrer de som har lyst, til å kle seg ut som en favoritt filmhelt. Det begynner å bli noen år siden storsalen på Granvang ble brukt til kino, men nok en gang skal det altså skapes litt kinostemning der inne. Og kulturskolen sørger selvsagt for popkornet. Vel møtt til forestilling lørdag. 17. og søndag 18. februar.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags