Kristin Bjerkerud tar med seg julekonserten til Hadeland

JULEKONSERT: Kristin Bjerkerud har med seg Håvard Mandt og Tormod Melaas-Holm til Grymyr kirke 19. desember. Her fra en konsert i Hønefoss kirke i fjor.

JULEKONSERT: Kristin Bjerkerud har med seg Håvard Mandt og Tormod Melaas-Holm til Grymyr kirke 19. desember. Her fra en konsert i Hønefoss kirke i fjor. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kristin Bjerkerud har sunget julen inn i mange år rundt omkring på Østlandet.

DEL

Kristin kommer fra Hønefoss, men flyttet til Gran for tre år siden. I sju år har hun holdt julekonserter i Hønefoss. I år tar hun med suksessen til Hadeland.

Hun har med seg Tormod Melaas-Holm på saksofon og klokkespill og Håvard Mandt på tangenter, og lover å gi publikum julestemning som er balsam for hjerte og sjel.

«Kristin Bjerkerud med sin klokkeklare og varme sopranstemme, gir oss de klassiske linjer så vel som de sarte og enkle melodier på en overbevisende og velformidlende måte», heter det i en pressemelding sendt ut i forkant av konserten.

Videre beskrives konserten slik:

«Tormod Melaas-Holm, som er kjent her lokalt, gir denne julekonserten det den trenger av sart og mektig saxofonmedspill som blander seg behagelig inn med de velklingende harmonier og klanger fra tangentene til Håvard Mandt.»

Den erfarne trioen byr på kjente og kjære julesanger, men også på andre melodiøse og vakre melodier som gir god variasjon for øret.

– Denne julekonserten kommer til å gi deg julestemning som ikke bare kommer smygende, men som er der hele tiden og forblir der til lenge etter konsertens slutt, lover Bjerkerud.

De blir å høre i Grymyr kirke 19. desember og i Ål kirke 20. desember.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags