Julekonsert med Karoline og Sigvart i kultursalen

TIL GRAN: Karoline Krüger og Sigvart Dagsland med julekonsert 20. desember i Hadeland kultursal.

TIL GRAN: Karoline Krüger og Sigvart Dagsland med julekonsert 20. desember i Hadeland kultursal. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ekteparet Karoline Krüger og Sigvart Dagsland byr på julekonsert i Hadeland kultursal 20. desember – med assistanse av Iver Olav Erstad.

DEL

– Med hjelp av den eminente musikeren og hadelendingen Iver Olav Erstad blir det jul med selveste Karoline Krüger og Sigvart Dagsland den 20. desember i Hadeland kultursal, opplyser kultursalsjef Torstein Nybø i en pressemelding.

– Etter suksessen med sitt julealbum og turneer, er nå Karoline Krüger og Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert, sammen med seks av landets fremste musikere. Det er igjen klart for en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister, heter det i pressemeldingen.

De to artistene ga ut julealbum i 2013 og er også kjent hver for seg som sangere og musikere. Sigvart Dagsland har utgitt 20 soloalbum, og har solgt over 500.000 plater. I januar var han involvert i en alvorlig trafikkulykke, men er nå tilbake på scenen.

Karoline har siden debuten i 1988 gitt ut ti solo- og duettalbum og medvirket på et titalls andre som komponist eller sanger. Mange husker henne fra femteplass i Eurovision Song Contest i gjennombruddsåret 1988.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken