Kulturbruket sover aldri - nå får de arkeolog på besøk

TIrsdag er det mulig å henge seg på guidet tur på Harestua. Denne gangen er arkeolog Vegard Skogheim guide. Kulturbruket er arrangør.

TIrsdag er det mulig å henge seg på guidet tur på Harestua. Denne gangen er arkeolog Vegard Skogheim guide. Kulturbruket er arrangør. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag kommer arkeolog Vegard Skogheim til Kulturbrukets arrangement Øya som ser.

DEL

Arrangementer er nummer to av flere guidede turer.

– Vi går samme ruta med forskjellig guide, som ser Harestua gjennom sine øyer. Vegard er fra Stryken, forteller Stein Buan i Kulturbruket.

Ansvarlig for «Øya som ser» er Hanne Laugsand Evensen, Ruth Inger Braanaas og Stein Buan Det er Kulturbruket som står bak.

De har travle dager, og har nettopp lagt bak seg et intenst arbeid med Sagstokk som ble arrangert i helgen. De planlegger også Elvelangs som arrangeres 26. september. De oppfordrer folk som ønsker å bidra om å ta kontakt.

– Alle slags opptrinn er ønskelig: Sang, dans, poesi, teater, bilder, lek med lys i vann som renner, spill og mere til. Send melding til Kulturbruket eller ta direkte kontakt med meg på messenger eller på telefon 90202506, sier Stein Buan til Hadeland.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken