Caldera kommer til Mariakirken

TIL HADELAND: Damekoret Caldera kommer til Mariakirken 5. desember. Her fra en konsert i kulturhuset Flammen i Nittedal.

TIL HADELAND: Damekoret Caldera kommer til Mariakirken 5. desember. Her fra en konsert i kulturhuset Flammen i Nittedal. Foto:

Caldera damekor fra Nittedal gjester Hadeland, i denne søte juletid.

DEL

Koret kommer til Mariakirken på Granavollen 5. desember.

– Sist Caldera besøkte Søsterkirkene var i juni i forbindelse med operafestivalen og nå gleder vi oss til å holde julekonsert i den vakre Mariakirken, heter det i en pressemelding fra koret.

«I denne søte juletid» er i år igjen tittelen på konserten. Her blir det gjenhør med noen av de vakreste juletonene vi kjenner og det blir noe nytt og kanskje mer ukjent.

– Vi gleder oss til å kombinere tradisjonell norsk julemusikk med nye klanger og rytmer, skriver de i sin konsertomtale. 

I år har de fått med seg perkusjonist Sidiki Camara. Sidiki omtales som en av Malis ledende perkusjonister, og han har reist verden rundt som soloperkusjonist. Han har også hatt mange spennende samarbeid blant annet med Bugge Wesseltoft. Bugge Wesseltoft sier om Sidiki at han er helt i verdensklasse.

– Denne konserten kommer med julestemningsgaranti, lokker nittedal-koret.

Passer ikke 5. desember for deg? Da kan du høre koret og Sidiki Camara i Grorud kirke 2. desember.

Caldera ønsker velkommen til en stemningsfull time helt på starten av adventstiden.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags