Mandag synger Pust i Mariakirken

I FJOR: Vokalgruppa Pust begeistret en fullsatt Mariakirke  i fjor. Mandag kommer de tilbake. Fra venstre Elisabeth Anvik, Mads Iversen, Håvard Gravdal, Jostein Hasselgård, Anne Hilde Grøv og Camilla Susann Haug.

I FJOR: Vokalgruppa Pust begeistret en fullsatt Mariakirke i fjor. Mandag kommer de tilbake. Fra venstre Elisabeth Anvik, Mads Iversen, Håvard Gravdal, Jostein Hasselgård, Anne Hilde Grøv og Camilla Susann Haug. Foto:

Pust kommer også i år til Hadeland. Blant sangerne står Håvard Gravdal fra Vestre Gran.

DEL

Konserten på Granavollen er den andre i årets 13 konserter lange juleturné, som de legger ut på for niende gang.

Vokalsekstetten har i år feiret 15-årsjubileum. De skal ha fått stor anerkjennelse for sin egenart både nasjonalt og internasjonalt – ikke minst for sin nytenkende og folkelige formidling av norsk tradisjonsmusikk, skriver de i en pressemelding.

I løpet av sine 15 år har de gitt ut fem album, holdt et stort antall konserter, blitt nominert til Spellemann og til verdens beste a cappella-album av The Contemporary A Cappella Society of America.

– Det er møtet og kjemien vi har til publikum som gjør Pust unike. Og det er nettopp denne kjemien som har brakt sekstetten verden rundt med konserter i Asia, Tyskland, Frankrike og Russland, skriver gruppen i pressemeldingen.

I 2011 ga de ut juleplaten «Julero», som også er tittelen på juleturneen. Dette albumet setter fortsatt sitt preg på julekonserten, men gruppen lover også låter fra det ferske albumet «Huggu over vatn».

I tillegg til Grans egen Håvard Gravdal (baryton) består Pust av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor) og Mads Iversen (bass).

LES OGSÅ: 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags