Tingelstadringen trenger nye dansere

TINGELSTADRINGEN: Trenger nye dansere.

TINGELSTADRINGEN: Trenger nye dansere. Foto:

Tingelstadringen trenger å rekruttere nye dansere og inviterer til workshop i Skytterhuset i Tingelstad lørdag 23. februar.

DEL

– Vi ønsker å nå ut til ungdom fra sjette-/sjuende-klasse og oppover som kunne tenke seg å lære folkedans, forteller Ingunn Ottesen, leder/leikleder for Tingelstadringen.

Som dansegruppe har Tingelstadringen holdt på i 39 år, og har per i dag både ungdomsgruppe med medlemmer fra 12 år og oppover og også voksengruppe med dansere over 18 år. De har levende musikk med trekkspiller Harald Gulbrandsen som er med oss på hver trening og alle oppvisninger.

– Vi har godt sosialt miljø i ringen med ei stabil gruppe medlemmer som møter opp på treninger og også har oppvisninger blant annet på institusjoner både i Gran og Lunner gjennom året, men har mistet noen medlemmer de siste årene og har stort behov for nyrekruttering.

Blir workshoppen vellykket, håper hun det vil gi nye medlemmer i ungdomsgruppa. Og det kan bli aktuelt å gjøre noe tilsvarende for yngre danseglade også senere.

– Uten rekruttering så vil jo det gode folke- og gammeldansmiljøet på Hadeland med tiden bli borte, og det håper vi ikke skjer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags