Ikke så rart han var fornøyd, innehaver Svein Tore Feyling, da han så ut over folkehavet i puben. Men det var ikke bare frammøtet han var fornøyd med. Han satte stor pris på Jørn Hoel og musikken hans også.

- Det går jo ikke an å livnære seg som musiker i 30 år hvis du ikke har noe å fare med, sa Feyling fornøyd før han forsvant tilbake bak bardisken igjen.

Og der var det god bruk for ham. Publikum viste tydelig at de satte pris både på Jørn Hoel og på å ha en pub i lokalmiljøet som henter inn kjente og kjære artister. Og det attpåtil med lavest tenkelig inngangspris.

Litt av forklaringen på det store frammøtet ligger kanskje i at en større bedrift i nabolaget hadde lagt en ettermiddagssamling til puben. En del av deltakerne der valgte nok å bli der lenger utover kvelden, men dette forklarer på langt nær alt.

Jørn Hoel må nok ta brorparten av skylden, eller rettere sagt æren.

Egentlig er det ganske genialt at musikken begynner så tidlig som klokka sju. Det bryter opp gamle, inngrodde vaner med hensyn til når en skal gå ut i helgene. Utestedene tjener på det, eventuelle artister får tilnærmet normal arbeidstid og publikum kan stå opp tidlig lørdag morgen for å ta seg en skitur i nydelig vintervær.

[email protected]