Klart for vårens høydepunkt – Fullt Hus Gjøvik 2017

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Enten vi spiller teater eller fotball, musikk eller revy. Om vi er på, bak eller foran scenen, er målet det samme. Vi ønsker mange som bidrar, tribuner som gynger, engasjement som smitter og publikum som smiler. Om vi driver lite eller stort drømmer vi om det samme - fullt hus!

DEL

Fullt Hus er en konferanse hvor målgruppen er nasjonale arrangører innen idrett og kultur. Primus motor er Marianne Aashaug, arrangementsutvikler i Gjøvikregionen Hadeland Ringerike Reiseliv, som har avdekket et behov for kompetanseheving blant arrangører, særlig innenfor markedsføring og IT, men også nettverksbygging i bransjen. Konferansen gjelder alle sider ved et arrangement fra plan til gjennomføring. Målet er at dette skal bli den naturlige arenaen hvor bransjen årlig treffes gjennom et to-dagers arrangement med faglig påfyll, prisutdeling og sosialt samvær.

Hvem kommer til konferansen?

De påmeldte er primært profesjonelle og (u)profesjonelle aktører innen idrett og kultur, være seg enkeltartister eller aktører bak festivaler eller større idrettsarrangement. I tillegg personer som gjennom frivillige verv i ulike lag og foreninger har påtatt seg ulike oppgaver. Opplevelsen rundt et arrangement kan alltids løftet enten det er 100 eller 10.000 besøkende. Fagpersoner som står for kompetanseutvikling samt leverandørnettverket som tilbyr løsninger som betalingsløsninger, billettsystemer, informasjons, lys, lyd osv., er naturlige gjester.

«Regionene skal oppleves som Norges beste på arrangement og opplevelser»

Ambisjonen er at regionen skal ta en nasjonalt posisjon på gjennomføring av arrangement innenfor idrett og kultur. Dette er noe vi er gode på, og gjennom nettverksbygging, kompetanseheving, faglig påfyll og samarbeid på tvers av bransjer, ønsker vi å skape flere Peer Gynt, flere Birken, Sommerslagere og Urbane Totninger. Vi skal bidra til å profesjonalisere aktørene og gjennom å tilby opplæring/støtte kan de få mulighet og inspirasjon til å løfte sine arrangement opp til nasjonal- og internasjonalt nivå.

Gjester

Årets lokale alibi er Morten Wien. På fritiden driver han Rebels Music og Musikk-Kjeller'n. Med 25-års arrangementserfaring med konserter og event har Morten både ett og to tips om hvordan man får Fullt Hus. I tillegg får vi besøk av Morten Nydal, utflytta Opplending som i dag har ansvaret for å fylle tribunene i Vålerenga Fotball.

Velkommen

Det er en glede å invitere til årets konferanse på Gjøvik 16.mars. 

For mer informasjon: https://www.facebook.com/pg/fullthus/posts/

Påmelding: https://goo.gl/forms/2W52dRnl1BhSQpaK2

Frode Iversen

Komiteen består av Marianne Aashaug, Are Bekkelund og Frode Iversen

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags