Når rebellene i Musikk-kjeller`n fikk vite fra Prosjektleder Janka Stensvold Henriksen og Regionkoordinator Sigmund Hagen ved lunsjtider onsdag at scenen på Gran Torg skulle være ferdig samme kveld, tok det ikke lang tid før det var planlagt konsert, og det samme dag.

Sons of Taiga ble booket, scenen ble bygd i rekordfart av Ny Bolig Hadeland og rebellene hentet lydutstyr. Klokken 1730 åpnet guttene i Sons of Taiga den nye midlertidige scenen med en minikonsert.

Sons of Taiga er aktuelle med flere nye låter og jobber mot ny plate, skal også gjøre flere festivaljobber utover høsten, og det blir muligheter både på Randsfjordsfestivalen og under Potetfestivalen i Musikk-kjeller`n og høre nye og «gamle» låter fra de lokale heltene.

60–70 personer hadde på tross av veldig kort varsel og begrenset markedsføring tatt turen til torget, og Sigurd Skjaker, vokalist ønsket velkommen til ny scene og sa at det var viktig og veldig fint med en sånn type scene i sentrum.

To nye og en «gammel» låt senere, var scenen erklært åpnet og nå er det opp til musikere å ta den i bruk. I andre byer er sånne typer scener blitt veldig populært og ukjente og kjente artister tar ofte turen til slike steder for å spille for hatten. Med stor ny sandkasse, ladestasjoner for mobiltelefoner, sittegrupper, skatepark og scene er det dukket for en hyggelig og sosial sommer i Vassenden.

 

Bildeserie

Bildeserie: Første konsert på Gran torg